Reizen in Peru

Make your dreams come true in 2021!

Make your dreams come true in 2021

Reizen in Peru

Klaar voor een nieuw avontuur? Altijd al naar Peru willen reizen? Dan is dit is jouw moment! Dos Manos Peru helpt je graag bij het organiseren van je reizen, nu tegen uitstekende prijzen met extra flexibiliteit.

Weet je niet zeker of reizen naar Peru gaat lukken dit jaar? Het is sowieso een goed moment om een reis naar Peru te plannen! Er zijn ongelooflijke touraanbiedingen en killing vluchtprijzen.

En, last but not least: Peru is uitgeroepen tot een officiële "veilige reisbestemming". Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring! Van reizen tot trektochten, van avontuur tot cultuur, van hotels tot vervoer of reisadvies .. wij helpen je graag!

Ja, hou me op de hoogte!

Als je updates wilt krijgen over de situatie in Peru en nieuws over unieke aanbiedingen en corona-proof reizen in Peru, schrijf je dan hier in! Bovendien krijg je een $ 20 kortings voucher!

Ik verplicht mij tot niets

Waarom Peru?

Peru is een droombestemming, vol met natuurlijke, culturele en historische rijkdom. Peru is een van de meest diverse en bijzondere landen ter wereld; een unieke bestemming voor allerlei reizigers.

Van strand tot jungle naar het Andesgebergte... Peru herbergt verbazingwekkende ruïnes, prachtige koloniale steden, kleurrijke markten en verbazingwekkend groen en weelderige oerwoud. Peru is een ware mix van culturen. Met Machu Picchu als kers op de taart is de rijkdom aan archeologische ruines en bezienswaardigheden in Peru verbluffend.

Peru staat voor een unieke ervaring voor elk type reiziger dat nu op zoek is naar cultuur, natuur, plezier en avontuur!

Waarom Peru

Corona in Peru

Peru heeft de prestigieuze Safe Travels Stamp * verkregen, uitgereikt door de World Travel and Tourism Council (WTTC).

  • Dankzij deze stempel is het nu veilig om een reis naar het land van de Inca's te plannen.
  • De stempel maakt van Peru een veilige "corona-proof" bestemming die voldoet aan de internationale gestandaardiseerde gezondheidnormen.
Cusco Peru Tours

Highly recommended!

"Reizen in Peru was een geweldige ervaring, dankzij Dos Manos Peru Travel! We hebben de mooiste plekken van Peru in relatief korte tijd gezien. Onze hoogtepunten waren Maras / Moray, Rainbow Mountain, Pisaq, Ollantaytambo en natuurlijk ook Machu Picchu met het mooie dorp Aquas Calientes. We raden je ten zeerste aan om contact op te nemen met het team van Dos Manos Peru!" (Marijke Baeten)

Machu Picchu Peru

Excellent service!

"We hebben al onze tours in Peru geboekt bij Dos Manos Peru omdat een van onze vrienden hen aangeraden had omdat hij erg blij was met hun service".

"De communicatie in het Engels voor onze aankomst was gemakkelijk en duidelijk. Margaux hielp ons met alles, en ze was een juweeltje! Ze hielp ons te beslissen welke tours en bestemmingen het beste voor ons zouden zijn en beantwoordde al onze vragen. We waren heel tevreden met onze tours, en blij dat Dos Manos letterlijk alle details regelde. Gemakkelijkste boekingen die we ooit hebben gedaan! Ik zou zonder aarzelen weer bij hen boeken. We hebben echt van Peru kunnen genieten!". (Ray Kaz).

Rainbow Mountain Peru


Read more reviews

   


Over Dos Manos Peru Travel

Gevestigd in de culturele hotspot van Peru en de oude hoofdstad van het Inca-rijk, de prachtige stad CUSCO, Dos Manos Travel Agency bevindt zich op een gateway-positie. Vanuit hier reis je eenvoudig naar vele highlights van Peru! Als je bij ons boekt, geniet je van een op maat gemaakte (rond) reis, of goede tours of trektochten in Peru.

Voor 2021 bieden we een aantal geweldige kortingen en extra flexibiliteit. Dos Manos Peru is een van de 40 agentschappen in Cusco die sinds november 2020 door het Peruaanse ministerie van Volksgezondheid en Toerisme wordt erkend als een 'veilig agentschap'. Je kunt de meeste rondreizen, tours of trektochten nu kunt uitstellen tot 45 dagen voor aankomst zonder enige boete - ongeacht de reden.

Ontvang updates over de situatie in Peru en geweldige kortingen voor 2021 als je je hier inschrijft! Bovendien krijg je bovendien een reischeque van $ 20!

Dos Manos Travel Agency
Meer info? Contact