Dos Manos Peru
Destinations

info.dosmanos
Cusco
 Hem > Arbeta för oss

ARBETA FÖR OSS

KOM BIJ ONS WERKEN

Om du är intresserad av att arbeta för Dos Manos och att stanna minst 6 månader i Peru, kontakta oss. Det finns alltid möjligheter att arbeta för oss beroende på säsong och dina talanger. För att ge dig en uppfattning: främst är vi intresserade av personer med följande bakgrund: marknadsföring, turism, administration, översättning, data, etc. Ta i beaktande att du inte kommer att bli rik i Peru, men vi kan ge dig en värdefull arbetserfarenhet utomlands i en verkligt trevlig och internationell omgivning med utrymme för din egen kreativitet.

» För mer information var vänlig och kontakta j.berendse@amautaspanish.com

ARBETA I CUSCO


Officiellt ger ditt turist visum inte dig rättigheten att arbeta och det är mycket komplicerat att få ett arbetstillstånd. Det finns dock möjligheter att stanna en längre tid i Cusco och arbeta. De flesta jobb är i restauranger och barer och vad du borde göra är att ta kontakt med dem när du redan är i Cusco. Det är svårt att ordna något via internet på förhand. Du kan också försöka få jobb som engelska lärare i en av språkskolorna eller så kan du kontakta en resebyrå.

VOLONTÄR MÖJLIGHETER I PERU.


Volunteer Work - Cusco, Peru
click on the image to enlarge

Volontär Programmet som erbjuds via AMAUTA Spanish School i Cusco ger dig en unik möjlighet att bo och arbeta i Peru. Du kommer att uppleva den rika kulturella diversiteten samtidigt som spanska kunskaperna förbättras avsevärt. Genom Volontär programmet, kan du ge ditt bidrag till det peruanska samhället och hjälpa bygga en bro mellan de utländska besökarna och de infödda Cusqueños.

Deltagarna kan välja både bransch och plats för sitt volontär arbete. Möjliga branscher inkluderar bland annat socialt arbete, undervisning, turism, kulturellt arbete och catering. Medan de flesta AMAUTA projekt befinner sig i Cusco, finns det även några projekt utanför staden. En komplett lista över de 30 projekten kan skickas på begäran.

Du måste ha minst 8 veckor att tillägna Volontär programmet. De första fyra veckorna spenderas med att studera spanska; volontär placeringen kommer sedan att följa för ytterligare fyra veckor. Under spanska kursen kan studeranden välja var de vill bo, med en värdfamilj, eller i vår studiebostad. Under volontär arbetet bor studeranden i AMAUTAs studiebostad tillsammans med andra studeranden och volontärer.

  För ytteligare information:
Kolla vår hemsida: www.amautaspanishschool.org
eller kontakta oss direkt på adressen: j.berendse@amautaspanish.comPeru News

Over 100.000 French Tourists Expected In Peru This Year

(16 October, 2018)

Over 100.000 French Tourists Expected In Peru This Year Say 'Bonjour' To The French! According...

Gastronomy Arequipa One of the Best of South America

(16 October, 2018)

Gastronomy Arequipa One of the Best of South America CNN Travel has recently published a list...

Interesting places to visit in Peru

(5 October, 2018)

Interesting places to visit in Peru Stunning natural scenes, intriguing culture, delicious...

Weather Information
Click for Cuzco, Peru Forecast
Share This
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Share:
Follow us on: