Waarom je NU de Inca Trail naar Machu Picchu moet boeken!

18 Oct
2,216
Views
0 Kommentaars
Why you want to book the Inca Trail to Machu Picchu now!
Wednesday October 18, 2017 - Gepost door in de categorie Machu Picchu

Waarom je NU de Inca Trail naar Machu Picchu moet boeken!

Wat is het eerste wat er in je op komt als je aan Peru denkt?

Het Peruaanse eten, de lama’s, of de oude Inca Cultuur?

Waarschijnlijk is één van de EERSTE dingen waar je aan dacht, de beroemde Inca ruines van Machu Picchu, één van de 7 nieuwe wereld wonderen.

Het lopen van de 4 daagse Inca Trail naar Machu Picchu is absoluut een onvergetelijke ervaring.  Als je deze unieke kans niet wilt missen, boek dan nu!

 

Reis je naar Peru in 2017 of 2018? Wacht dan niet langer en boek de Inca Trail nu!

  • 2017: er zijn nog enkele Inca Trail Permits voor December 2017! Dus boek nu en mis deze
    onvergetelijke ervaring in Peru niet!
  • 2018: de verkoop voor 2018 is zojuist al van start gegaan, drie maanden vroeger dan gewoonlijk!

 

Boek nu!

 

Why you want to book the Inca Trail to Machu Picchu now!

 

Leuke feiten over de Inca Trail; wist je dat…
  • Cusco ooit het hart was van het Inca rijk? Daarom zijn er zoveel paden in de bergen in de omgeving van Cusco. In de laatste 30 jaar is de traditionele Inca Trail steeds populairder geworden. De route gaat langs verschillende belangrijke Inca ruines: Runcuracay, Sayacmarca, Phuyupatmarca, Wiñay Wayna en uiteindelijk Machu Picchu. Deze ruines kunnen alleen worden bezocht door de hikers van de Inca Trail! Tijdens de trek ga je terug in de tijd en volg je de voetstappen van de Incas langs hun paden en zal je de ruines en de oude steden ontdekken.
     
  • De Inca Trail de enige trek is, waarbij je helemaal naar Machu Picchu loopt? Onderweg beleef je de prachtige Peruaanse natuur. De Inca Trail combineert het prachtige berglandschap, het regenwoud en de tropische jungle. Je loopt over de oude Inca paden, langs de ruines en door tunnels, richting de verloren stad van de Incas.  Andere alternatieve treks naar Machu Picchu gaan ook door de ongelooflijke Peruaanse natuur, maar te voet aankomen bij Machu Picchu is alleen weggelegd voor de hikers van de Inca Trail.

 

Why you want to book the Inca Trail to Machu Picchu now!

 

Hoe en Waar boek je de Inca Trail?

De Inca Trail is één van de bekendste en meest indrukwekkende treks in Peru. Jaarlijkse komen duizenden reizigers naar de Peruaanse Andes om deze magische uitdaging  te ervaren: het hiken van de Inca Trail.

Het gebied waar de Inca Trail plaatsvindt is een beschermd gebied. Daarom kunnen alleen speciale reisbureau’s in Cusco de trek aanbieden en uitvoeren en zijn er maar 500 zogenaamde “Inca Trail permits” (toegangsbewijzen) per dag beschikbaar.  Dit is overigens inclusief gidsen, dragers, koks en ander personeel!

Dos Manos Peru Travel is een van deze 26 erkende tour operators in Cusco.

 

Als je dus de Inca Trail wilt doen tijdens de laatste maanden van 2017 of in 2018, dan moet je echt nu boeken! De Inca Trail is heel erg populair en is bijna “altijd” uitverkocht.  Nu is je kans om de Inca Trail te boeken! Nog meer tips over het boeken van de Inca Trail kun je hier lezen: Tips voor het boeken van de Inca Trail.
 

Wat is het beste moment om de Inca Trail te boeken?  

NU! Dit is echt het perfecte moment om de Inca Trail te boeken. Er zijn nog Inca Trail Permits voor december 2017. En, omdat de verkoop voor 2018 pas net van start is gegaan voor 2018, zijn er nog tickets voor de meeste dagen van 2018 (met uitzondering van een paar dagen in mei 2018 die al uitverkocht zijn).

Maar het gaat echt heel snel, wacht dus niet te lang! Boek nu en loop niet de kans mis om deze unieke trek naar Machu Picchu te doen, over de voetstappen van de oude Inca’s van Peru.

 

Voor meer vragen neem contact op met Dos Manos Peru Travel

Of vind ons op Facebook, via de email info@dosmanosperu.com
of op whatsapp 31 6 83303403.

 

Book Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*