Hoe je reis naar Peru te plannen

14 Apr
444
Views
0 Kommentaars
How to plan your trip to Peru
Tuesday April 14, 2020 - Gepost door in de categorie Peru Travel, Travel Tips

Hoe je reis naar Peru te plannen

Droom je van een reis naar Peru waar je je Spaans kunt oefenen en unieke UNESCO-werelderfgoedlocaties kunt bezoeken, indrukwekkende biodiversiteit en landschappen, geniet van de heerlijke Peruaanse Keuken en een mix van culturele en spirituele tradities? Peru is een droombestemming en waarom niet nu vast je reis dromen over een trip naar Peru! Leer hier hoe je reis naar Peru te plannen!

Op dit moment lijkt de wereld te zijn afgesloten vanwege de Corona pandemia, zelfs voor korte uitstapjes naar de supermarkt, laat staan reizen naar een nieuw continent. Er is echter genoeg tijd om meer te weten te komen en je voor te bereiden op je reizen later. Dus laten we je fantasie prikkelen over je toekomstige reis naar Peru en je tips geven over hoe je je reis naar Peru kunt plannen vanuit het comfort van je eigen huis, of bed!

Tips voor het plannen van uw toekomstige reis naar Peru!

Hoe kun je je het beste voorbereiden op je reis naar Peru? Ik bedoel, waar moet je beginnen?

Als je wat echte inspiratie wil, bekijk dan de “Peru”-accounts op al je social media kanalen van Twitter tot Facebook tot Instagram. Je zult niet teleurgesteld zijn door hun prachtige foto’s en betoverende video’s.

Instagram-accounts over Peru

Je kan de beste Instagram-accounts over Peru niet missen:

 

Instagram Accounts about Peru

 

En andere zoals:
Imágenes del Perú, Perú nature, Conociendo Perú, Perú en una toma, Beingperuvian
Amauta Spanish School

Goedkope vluchten naar Peru

Nu je volledig geïnspireerd bent door enkele van de meest prachtige video’s en foto’s van Peru, bekijk deze blog over het vinden van goedkope vluchten naar Peru. Lees  hier over de meningen van experts over het vinden van goedkope internationale vluchten naar Peru, alsook vluchten binnen Peru. Zodra de reisrestricties voorbij zijn, kun je op zoek gaan naar de beste vluchtaanbiedingen voor het einde van dit jaar of volgend jaar!

 

Cheap Flights to Peru

 

Beste Virtuele Tours in Peru

Bekijk deze virtuele tour door Machu Picchu om gemotiveerd te raken voor uw bezoek dit jaar of volgend jaar! Niets is te vergelijken met een bezoek aan Machu Picchu zelf, maar deze tour is voorlopig de beste manier om de citadel te ervaren!

Heb je ooit gehoord van Wayna Picchu? Wayna Picchu is een wandeling die je gewoon moet doen als je Machu Picchu bezoekt. Bekijk dit artikel over Wayna Picchu over hoe je een nieuw perspectief op Machu Picchu kan krijgen.

Voor meer informatie over Machu Picchu en meer specifiek de Inca Trail, ga naar Inca Trail Peru. Hier kan je de beschikbaarheid van de Inca Trail bekijken en leren hoe je Inca Trail-tickets boekt.

Het Museo Larco in Lima, Peru toont hun tot nadenken stemmende en inspirerende permanente tentoonstelling online waar je meer te weten kan komen over de fascinerende geschiedenis van het oude Peru en uiteraard ervan kan genieten. Mis je planten en het buiten zijn? Gelukkig heeft het museum ook een uitgebreide galerij om te genieten van de tuinen en planten die elke hoek van het Larco Museum en het park buiten sieren. Als je echt iets speciaals wilt doen, bekijk dan de erotische galerij met een uitgebreide collectie aardewerk die verlangen, aantrekkingskracht en het samenkomen van complementaire krachten oproept die de voortzetting van het leven mogelijk maken.

Beste boeken over Peru

Als je een fervent lezer bent en je mentaal stimulerende stapel boeken op je salontafel zo goed als uitgelezen is, bekijk dan eens deze pageturners:

 • “De Geesten van de Andes” door Mario Vargas Llosa
 • “Een wereld voor Julius” van Alfredo Bryce
 • “Hoogten van Machu Picchu” van Pablo Neruda
 • “The Conquest of the Incas” door John Hemming
 • “Lost City of the Incas” van Hiram Bingham
 • “Turn right to Machu Picchu: Rediscovering the Lost City One Step at a Time ” door Mark Adams
 • “The Peru Reader: History, Culture, Politics ” door Orin Starn
 • “Gesprek in de kathedraal” door Mario Vargas Llosa
 • “De Kokende River” van Andrés Ruzo
 • “De Stad en de Honden” van Mario Vargas Llosa

 

Best Peru itineraries

 

Beste Peru-routes

Of je nu van plan bent een week in Peru door te brengen, tien dagen of meer, we hebben de perfecte Peru-reisroute voor je.

Met deze 10-daagse Peru-route verken je de geneugten van Lima, de koloniale hoofdstad van Peru, ga je langs de kust naar het natuurreservaat voor de kust van Paracas, vlieg je over de Nazca-lijnen, kijk je naar de Andescondors die over de Colca Canyon zweven, verken je de stad Cusco en ben je voor zonsopgang bij de wereldberoemde ruïnes van Machu Picchu.

Als je vier dagen extra tijd hebt om toe te voegen aan je reisschema in Peru, wandel dan eens de klassieke vierdaagse Inca Trail, die eindigt met een dag verkennen van de Machu Picchu-ruïnes.

Dos Manos biedt ook routes van 3 of 4 weken voor individuele reizigers. Neem contact met ons op voor meer informatie of plan een gesprek met onze reisadviseurs.

Weet wanneer de beste tijd is om naar Peru te reizen

De beste tijd om Peru te bezoeken hangt af van welk deel van Peru je wilt bezoeken. Peru kan worden onderverdeeld in drie hoofdgebieden: de kust, de Amazone-jungle en het Andesgebergte – dit is waar Machu Picchu en Cusco zijn.

Daarom is het moeilijk indicaties te geven over het gemiddelde weer in Peru, aangezien het aanzienlijk verschilt per zone. Lees voor meer tips onze gids Beste reistijd: gids van maand tot maand.

 

Learn When is the best time to travel to Peru

 

Kerst in Peru

Als het reisverbod op tijd wordt opgeheven, zou je dit jaar op zoek kunnen zijn naar iets anders voor de kerstvakantie: een kerstvakantie in Peru kan perfect zijn voor jou!
Kerstmis in Peru is, net als in andere Zuid-Amerikaanse landen, een unieke ervaring. Het is waarschijnlijk heel anders dan je gewend bent, met veel nieuwe dingen om te zien en te doen! Cusco is een ideale plek voor reizigers, met een indrukwekkende infrastructuur van hotels, cafés, restaurants enzovoort. Op de dagen voor Kerstmis wordt de prachtige stad Cusco het levendige feestcentrum voor zowel toeristen als personen uit de Andes, die veel tradities en gebruiken van de Quechua-bevolking behouden.

Ervaar de Cusco-kerstsfeer en geniet van een magische kersttijd in Peru met onze 19 dingen om te doen met Kerstmis in Cusco.

 

Christmas in Peru

 

Hoe je reis naar Peru te plannen: leer Spaans

Als je van plan bent om naar Peru te gaan reizen, kunnen we je niet genoeg aanbevelen om je voor te bereiden op je reis door nu Spaans te leren (of te oefenen). Er is een enorme verscheidenheid aan materialen om online een taal te leren en je kan met één klik direct toegang krijgen tot informatie over elk onderwerp.

Begin met 40 Spaanse zinnen die je moet kennen en met 68 essentiële reiszinnen die je moet kennen voordat je vertrekt!

Door Spaans te spreken, kan je communiceren met de vriendelijke mensen. Een beetje Spaans leren is beter dan vertrouwen op de, vaak, erg basale Engelse vaardigheden van de mensen in de Spaanssprekende landen die je gaat bezoeken. Zelfs als je niet vloeiend bent, zal basiskennis van het Spaans je veel helpen. Je kan bijvoorbeeld menu’s en tijdschema’s lezen en de weg vragen.

Spaans leren kan een inspanning zijn, maar het loont de moeite als je snel Spaans leert spreken. Voor veel mensen biedt Spaans de meeste beloning met de minste inspanning nodig om te leren, dit vergeleken met andere vreemde talen.

Beste apps om Spaans te leren:

Ben je uitgeput van het steeds opnieuw spelen van dezelfde games op je telefoon? Blader door enkele van de onderstaande apps en vind niet alleen geweldig entertainment, maar leer tegelijkertijd Spaans!

 • Duolingo
 • Rosetta Stone
 • Babbel
 • Busuu
 • Memrise: Learn Languages Free
 • FluentU
 • ConjuGato
 • Learn Spanish – MindSnacks
 • Learn Spanish: Language Course
 • Learn Spanish with MosaLingua
 • LinQ – Language Learning
 • Univoice
 • FabuLingua (een geweldige app voor kinderen)

Er zijn ook geweldige YouTube-kanalen waarmee je Spaans kunt leren. Bekijk onze topkeuzes om Spaans te leren op YouTube!

 

Take Spanish lessons online

 

Volg online Spaanse lessen

Een ander online alternatief voor diegenen die Spaans willen leren, is met een privéleraar online! Online Spaans lerén was nog nooit zo eenvoudig!

Deze lessen kunnen eenvoudig worden betaald met je creditcard of met PayPal en je kan een gratis proefles proberen via Skype (zoom of Google Hangout) om te zien of je de methode en de lay-out leuk vindt.

Neem contact met ons op voor meer info of schrijf info@amautaspanish.com. De professionele reisadviseurs kunnen je helpen bij het plannen van je reis naar Peru en je ook aanmelden voor online lessen!

 

Ondanks de Corona pandemie, hoeven we gelukkig niet te stoppen met dromen over je toekomstige reisplannen naar Peru. Reisplanning is de helft van het plezier! We kijken er allemaal naar uit om je, hopelijk in de nabije toekomst, terug te verwelkomen in Peru. Zodra de situatie veilig is, staan wij bij Dos Manos Peru Travel weer voor je klaar!

Je kunt op de hoogte blijven over de situatie in Peru en wanneer de grenzen weer open zullen gaan voor reizigers, door dit artikel te volgen: Wanneer kunnen we weer naar Peru reizen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*