Doe eens gek, ga op quad tour in Cusco!

23 Sep
1,729
Views
0 Kommentaars
Motorcycle Tour in Cusco, Peru
Tuesday September 23, 2014 - Gepost door in de categorie Adventure Travel

Ben je op zoek naar avontuur in Cusco en wil je eens iets compleet anders doen? Kijk eens naar de Quad Tours die wij aanbieden! Omdat we goede contacten hebben met ‘Cusco Moto Tours’ kunnen wij deze trips extra voordelig verkopen. Dos Manos Peru biedt verschillende opties aan zodat voor elke prijs en voor elke tijdslimiet wel iets te vinden is. De trips zijn veilig, maar wel spannend! Je zult geen spijt krijgen!

Adventure Travel tours heeft verschillende routes. Zo kun je naar het Manu National Park, Machu Picchu, Tipon of je kunt een Enaco trip doen. Voor mensen die gebonden zijn aan tijd of uitgaven raad ik aan de 4 uur durende Enaco Tour te doen. De prijs hangt af van de grootte van de groep en is inclusief transport, gas, de gids en een complete veiligheidsuitrusting zoals een helm, handschoenen, een motorfietsbril en een jas.

Motorcycle, Cusco - Peru

 

De gids is vriendelijk en behulpzaam en onderweg stoppen om foto’s te maken is geen enkel probleem. Het is aan te raden om een tweede set kleding mee te nemen. Aangezien het tussen november en april vaak regent in Cusco, vaak zonder enige aankondiging , is er een kans dat je dit tweede setje kleding nodig gaat hebben. Afhankelijk van je kunnen en hoe zeker je je voelt, kun je ook verschillende, meer uitdagende, obstakels uitproberen tijdens de rit. De Enaco tour gaat tot de Yuncaypata berg in het San Sebastián district in het zuidelijke deel van Cusco. Onderweg kom je zowel door licht ruig terrein als geplaveide wegen.

 

Cusco motor tour

 

Voor de tourist op zoek naar een grotere adrenaline kick zijn er nog meer mogelijkheden. Deze tours komen net als de voorgaanden met het nodige transport, de gids, gas en uitrusting. Tours gaan naar vele verschillende mooie locaties. Zo kun je kiezen uit Manu National Park, Machu Picchu, Sacsayhuaman, Salkantay en de Heilige Vallei. Er zijn zelfs tours naar Lima en de noordelijke stranden van Peru!

 

Motorcycle adventurous tours in Cusco

 

Als je een sensatiezoeker en avontuurlijk type bent maar wel veiligheid wil dan is Cusco Moto Tours een goede optie voor jou. Voor meer informatie en boekingen ga naar onze website: contacteer ons

Voor meer activiteiten in en rondom Cusco kijk hier: Cusco tours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*