In de spotlight: Avontuurlijke Tours in Ica

06 May
1,809
Views
0 Kommentaars
In the Spotlight: Adventure Tours in Ica!
Friday May 06, 2016 - Gepost door in de categorie Adventure Travel

Het kleine stadje Ica aan de zuid kust in Peru wordt steeds een populairdere toeristen bestemming in Peru. En dit is niet alleen omdat omdat het omringd wordt door prachtig hoge zandduinen, of omdat je er langgs komt op doorreis naar Arequipa; er zijn vele redenen om naar Ica te komen.

Ica’s locatie in de woestijn biedt vele mogelijkheden voor avonturen, zoals de nabij gelegen Huacachina oasis, gelegen in het midden van de woestijn. Voor de lezers van onze nieuwsbrief, bieden we nu een korting van 20% op de avontuurlijke tours in Ica.

 
 

In the Spotlight: Adventure Tours in Ica!

Huacachina is een prachtige oasis slechts 5 km ten zuidwesten van Ica. Het is een klein en aantrekkelijk meertje waarvan er eerder gedacht werd dat het water medicinale krachten zou hebben. Tegenwoordig is het plaatsje beroemd om z’n spannende activiteiten: je mag het sandboarden vanaf de toppen van de zand duinen zeker niet missen, of een ritje in een zandbuggy door de duinen.

In the Spotlight: Adventure Tours in Ica!

Een trip naar Ica kan makkelijk worden gecombineerd met een dieren spot tour naar de Islas Ballestas, waar de lawaaierige zeeleeuwen en grote aantallen vogels leven. Verder naar het zuiden, op slechts een paar uur met de bus vind je de beroemde Nazca lijnen.

In the Spotlight: Adventure Tours in Ica!

Als je wat meer tijd hebt in de regio van Ica dan zou je nog een excursie naar de beroemde wijngaarden van Ica. Hier kan je zien hoe wijn en pisco, Peru’s nationale drankje, worden gemaakt van de druiven die in de regio worden geproduceerd. Wijnproeven zit bij de tour inbegrepen.

In the Spotlight: Adventure Tours in Ica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*