Beleef de inheemse cultuur van de Andes in Peru

18 Mar
1,631
Views
0 Kommentaars
New! Immerse Yourself in the Roots of the Andes
Friday March 18, 2016 - Gepost door in de categorie Culture

Krijg een idee van het dagelijkse leven in Peru met één van onze gemeenschap gerichte tours in het gebied rond Cusco. Tijdens deze culturele tours kom je in direct contact met de locale bevolking van Peru en meng je jezelf in hun dagelijkse rituelen.
Één van onze populairse “community based tours’, is die naar het Aardappel Park vlakbij Pisac, op ongeveer 30 kilometer vanaf Cusco.

Het Aardappel Park is natuur erfgoed en maakt deel uit van een eco-toerisme programma voor reizigers. Toeristen komen om zich volledig onder te dompelen in de wereld van de lokale gemeenschappen en van de inheemse aardappel. Je geniet van het geweldige uitzicht in deze streek, van de Avontuurlijke wandelingen en je leert over de typische Andes gerechten van het “Papa Marka” restaurant en van de lokale gidsen over het eco systeem en het natuurlijk erfgoed van het terrein. Wist jij dat de aardappel oorspronkelijk uit Peru komt en dat er meer dan 300 varieteiten zijn in Peru?

Immerse Yourself in the Roots of the Andes

Deze Dos Manos Peru tour is inclusief het vervoer van Cusco naar Pisac en naar het Aardappel Park waar je wordt ontvangen door de vertegenwoordigers van de Quechua gemeenschappen. Na aankomst begint de tour. De gidsen vertellen over het Aardappel Park, over het belang van het behoud van de biodiversiteit en over de rol van de inheemse aardappel in verband met de klimaat veranderingen. e benadrukken ook de rol van de medicinale planten in de regio.

Immerse Yourself in the Roots of the Andes

Na de lunch met de lokale mensen reizen we naar de nabijgelegen traditionele gemeenschap van Chawaytire. Als je meedoet aan dit programma verblijf je 1 nacht bij deze lokale gemeenschap. De lokale mensen geven je de kans om te leren over Peruaans textiel en laten je hun hand-gemaakte weefkunsten zien. De mensen in Chawaytire zijn erg gesteld op het behouden van de traditionele Andes weef technieken die al jarenlang van generatie op generatie worden doorgegeven. De vrouwen en kinderen willen het graag aan je laten zien en willen het je leren.

Immerse Yourself in the Roots of the Andes

Deze leuke tour biedt maximaal profijt voor de lokale gemeenschap en hun natuurlijke omgeving en is een unieke kans voor reizigers om te proeven van het traditionele Peruaanse plattelands leven. Als je bent geinteresseerd in deze culturele trip in het aardappel park om kennis te maken met de inheemse volken, neem dan contact op met Dos Manos Travel Peru. Het is een ervaring die je niet gauw zult vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*