7 Tips voor een Perfecte Quad Tour in Peru

28 Sep
2,221
Views
1 Kommentaar
7 tips for a perfect quad tour in Peru
Wednesday September 28, 2016 - Gepost door in de categorie Adventure Travel

7 Tips voor een Perfecte Quad Tour in Peru

Als je de quad tour gaat doen in de Sacred Valley van de Incas in Cusco tijdens je Peru reis, dan hebben wij hier goede tips voor je!

Deze super leuke Quad Tour vlak bij Cuso is voor 98% off-road, vol van adreline en avontuur. We rijden door de Andes en bezoeken de bekende terrassen van Moray en de zoutmijnen van Maras bezoeken. In totaal is de Quad Tour  ongeveer 35 kilometer, met geweldige views over de Sacred Valley van de Incas. Geinspireerd?

Lees dan nu onze 7 tips voor een Perfecte Quad Tour in Peru en haal het meeste uit jouw ATV Tour in Peru wilt halen!

 

  1. Breng Warme Kleren Mee

Je kan deze quad tour in de ochtend of in de middag doen. Als je de quad tour in de middag doet, rijdt je gedurende de zonsondergang.  het uitzicht is prachtig! Bij het vallen van de avond kan het wel erg koud worden, vooral tijdens het rijden, dus neem een jasje mee! Zelfs overdag kan het fris worden als het bewolkt is dus draag je kleding in lagen!

  1. Draag kleding die vies mag worden

Je zal over zandige en modderige wegen rijden dus je zult zeker vies te worden. Vooral als je de ATV tour in het regenseizoen gaat doen, kan je regen en modder verwachten. Dus draag iets dat vies kan worden en draag goede schoenen, dus geen slippers of sandalen!

  1. Breng een regenjas mee

Het weer kan heel snel veranderen in de Andes van Peru dus wees voorbereid op veranderingen. Neem een regenjas of een poncho mee in het geval dat het gaat regenen.

  1. Neem een zonnebril en zonnebrand mee

Maar hou ook rekening met de brandende, warme zon! Door de hoogte in de Andes, kan de zon heel erg fel zijn. Neem zonnebrand mee om zo te voorkomen dat je verbrandt en neem een zonnebril mee zodat je niet door de zon wordt verblind terwijl je aan het rijden bent.

7 tips for a perfect quad tour in Peru

  1. Breng snacks en wat te drinken mee

De tour zal in een afgelegen omgeving in de Sacred Valley startten, dus er zal geen mogelijkheid zijn om enige snacks of drankjes te kopen. Zorg ervoor dat je iets te eten en te drinken meeneemt.

  1. Neem een backpack mee

Je zal de quad door de Sacred Valley heen rijden, dus je hebt geen vrije handen om een tas of andere losse spullen te dragen. Neem een backpack mee om je regenjas, zonnebrand, snacks en drankjes te kunnen dragen.

  1. Breng je toeristen ticket mee voor Moray

Gedurende de quad tour zal je Maras en Moray bezoeken. Voor de zoutmijnen van Maras heb je een los tickets nodig dat 10 soles kost. Echter, als je Moray wilt binnenkomen heb je een boleto turistico nodig (toeristen ticket) die 70 soles kost voor een gedeeld ticket of 130 soles voor een 10 daagse ticket, dat je toegang geeft tot alle bezienswaardigheden in Cusco en omgeving gedurende 10 dagen.

Volg deze tips en geniet van een geweldige avontuur op de quad in de Sacred Valley of the Incas in Peru! Ik hoop at je wat had aan onze 7 Tips voor een Perfecte Quad Tour in Peru!

 

Een gedachte op “7 Tips voor een Perfecte Quad Tour in Peru

  1. Pingback: Paragliden in Peru : Leer vliegen in Cusco! | Dos Manos Peru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*