Dos Manos Peru
Menu
Destinations
Skype Online
Vrije vraag vy skype

info.dosmanos
 Welkom > Werk in Peru

KOM BIJ ONS WERKEN

KOM BIJ ONS WERKEN

Als je geïnteresseerd bent om voor Dos Manos te werken en je minstens 6 maanden in Peru zult verblijven, neem dan eens contact met ons op. Er zijn altijd mogelijkheden om voor ons te werken, afhankelijk van het seizoen en jouw vaardigheden. Om je een beetje een idee te geven: we zijn vooral geïnteresseerd in mensen met de volgende achtergronden: marketing, toerisme, administratie, vertaling, computerwetenschappen etc. Houd wel voor ogen dat je in Peru niet rijk zult worden, maar we zullen je absoluut een geweldige werkervaring in he buitenland geven in een leuke internationale sfeer en met genoeg ruimte voor je eigen creatieve inbreng.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met: j.berendse@amautaspanish.com

WERKEN IN CUSCO


Officieel gezien is het met een toeristenvisum niet mogelijk om te werken en het is nogal gecompliceerd om een werkvergunning te krijgen. Er zijn echter ook andere manieren om langer te blijven en toch te werken. De meeste baantjes zijn in een restaurant of in een bar en je vindt ze door bij aankomst in de stad eens rond te vragen. Het zal erg moeilijk zijn om van te voren iets te regelen via internet. Ook kun je proberen om een baantje te krijgen als leraar Engels op een van de talenscholen of je kan een reisbureau benaderen.

MOGELIJKHEDEN TOT VRIJWILLIGERSWERK IN PERU.

Vrijwilligers werk - Cusco, Peru
Klik op de afbeelding voor
een vergrote weergave

Het vrijwilligersprogramma dat door AMAUTA Spanish School wordt aangeboden, biedt je de unieke mogelijkheid om te leven en werken in Peru. Je zal de rijke culturele diversiteit uit eigen hand ervaren, terwijl je ondertussen werkt en je Spaanse dagelijks in de praktijk zult brengen. Vrijwilligers maken deel uit van de Peruaanse samenleving en overbruggen het gat tussen buitenlandse bezoekers en native Cusqueños.

PDeelnemers kunnen het werkveld en de locatie van het vrijwilligersproject zelf kiezen. Mogelijke werkvelden zijn sociaal werk, opleiding, toerisme, cultureel werk en catering. De meeste projecten van AMAUTA vinden plaats in Cusco, maar er zijn ook andere locaties. Een complete lijst van de 30 verschillende projecten kan op aanvraag worden toegestuurd.

Je hebt minimaal 8 weken nodig als je wilt deelnemen aan het vrijwilligersproject. De eerste 4 weken van het programma zul je Spaanse lessen volgen en de laatste 4 weken zal je je met jouw vrijwilligersproject bezig houden.

  Voor meer informatie:
Kijk op onze website: www.amautaspanishschool.org
Of neem direct contact met ons op: j.berendse@amautaspanish.comPeru News

Peru: Domestic flights to connect Cusco, Trujillo and Iquitos

(15 August, 2017)

Inter-regional flights connecting Trujillo and Iquitos as well as Cusco are Iquitos are coming soon....

International Rainforest Expo Showcases Peru´s Superfoods

(15 August, 2017)

Expo Amazonica 2017, Peru's top Amazon rainforest produce trade event, featured many national and...

Peru Becomes World´s Second Largest Mango Exporter

(15 August, 2017)

It was reported that from 2015 to 2016, Peru increased their mango exports by 1.3%, surpassing...

Weather Information
Click for Cuzco, Peru Forecast
Share This
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Share:
Follow us on: