Dos Manos Peru
Menu
Destinations
Skype Online
Vrije vraag vy skype

info.dosmanos
 Welkom > Over Dos Manos Reisbureau

OVER DOS MANOS

Dos Manos Staff

Opgericht in maart 2003, biedt Dos Manos het enthousiasme van een relatief nieuwe onderneming met de ervaring van ons vaardige en professionele meertalige personeel. Gericht op tochten en excursies in Cusco en in Zuid-Peru, bieden wij tal van mogelijkheden om jouw bezoek aan Peru onvergetelijk te maken. Als organisatie die zich bezig houdt met geschiedenis, cultuur en avontuur in Peru, specialiseren wij ons in educatieve, bijzondere excursies en tochten, afgesteld op jouw interesses, schema´s en budget.

Doordat we gevestigd zijn in Cusco, de voormalige hoofdstad van de Incas, hebben we een directe link met diverse aspecten van de cultuur en geschiedenis van ons land --- en de beste locale contacten.

Our Staff Our Staff
Klik op de afbeeldingen voor een vergrote weergave

WIJ WERKEN MET JE SAMEN OM JOUW SCHEMA OP MAAT TE MAKEN.


Wij kunnen je helpen bij het maken van tochten zodat zij aansluiten op jouw wensen. Indien je bij ons aangeeft op welke tijden je tochten wilt maken en ons laat weten wat jouw interesses zijn en welk bedrag je hiervoor wilt uitgeven, dan zullen wij onze uiterste best doen om een onvergetelijk programma voor je samen te stellen. Zo kun je optimaal van je tijd in Peru genieten. Laat ons het werk doen, terwijl jij van jouw bezoek geniet! Aarzel niet om contact met ons op te nemen per e-mail, fax of telefoon in het Engels, Spaans of Nederlands.

MAAK REISAFSPRAKEN VAN IEDER SOORT.


Meer dan 10 jaar lang heeft ons personeel allerlei soorten reisafspraken gemaakt, zoals vliegreserveringen, hotelreserveringen, lokaal transport, trein en bus reserveringen, tochten en gidsen geboekt in vele steden. Daarom zijn wij er zeker van dat wij jouw van de aangenaamste reserveringen en van services van goede kwaliteit kunnen voorzien.

RESERVEER EN BEVESTIG ACCOMMODATIE.


We weten dat een goede verbijfplaats altijd een van de belangrijkste dingen is tijdens het reizen. Daarom heeft Dos Manos een uiteenlopende lijst van accommodaties beschikbaar. Aangezien de accommodaties in Peru over het algemeen niet met sterren worden aangeduid, geven wij er voorkeur aan om accommodaties met deluxe, superieur, touristisch of budget aan te duiden om je keuze te vergemakkelijken. Onze organisatie heeft ook diverse accommodaties op verschillende locaties in Cusco en biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om in een gastgezin te verblijven, waardoor je ook meer over de lokale cultuur kan leren.

MELD JE AAN ALS VRIJWILLGER.


We hebben uitstekende lokale contacten in Cusco en in de omringende gebied wanneer je mocht besluiten om je talenten met anderen te delen en/of om Spaans te leren. We bieden je een variatie van mogelijkheden om als vrijwilliger te werken op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, milieubeheer, bedrijfsleven en cultuur. Vertel ons jouw interesses en wij zullen een passende functie voor je vinden!!

Dos Manos Staff. Jose Berendse
JOSE BERENDSE

Hoi, mijn naam is JOSE en ik woon sinds het begin van 1994 in dit fantastische land. Als je erover nadenkt om naar Peru te komen heb ik een slechts advies: doen. En wat zou nu een makkelijkere manier zijn om Peru te verkennen dan het Dos Manos te laten organiseren?

Dos Manos Staff. Cesar Rondon
CESAR RONDÓN POBLETE

Hallo, mijn naam is César en ik heb de leiding over de kwaliteit van de excursies en programma´s die Dos Manos aanbiedt. Ik ben erg trots dat er zoveel mensen zijn die mijn land bezoeken, wat ook absoluut een bezoek waard is (of twee). Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Dos Manos Staff. Indie
INDIE VAN HERZEELE
Marketing and Sales

My name is Indie and I am from Belgium. I am responsible for the internet sales concerning Spanish and volunteer programs in Peru and Argentina the tours for our travel agency Dos Manos. I am loated in Cusco, Peru. Peru is a country that has so many to offer but still considered as an underdeveloped country. The experience to work abroad and see a country like Peru developing from day to day is very unique and valuable. Thanks to the international staff here at AMAUTA I now have a second home and speak Spanish fluently! What will I miss when I leave Peru? The 'tranquilidad', the fresh fruit juices on the street and the beautiful view of the Andean Mountains. My favorite part of Peru? La Selva! (the jungle). Don't hesitate to come to Peru or Argentina, just do it! There is lot to be discoved!.


Dos Manos Staff. Raquel
RAQUEL NUÑEZ GONZALEZ
Office Manager

Hi, my name is Raquel. I am responsible for travel itineraries according to the preferences of passengers, also to make sure that all travels go on perfection giving much interest to detail. If you want more than just a trip, contact "Dos Manos " - we will be happy to provide you an unforgettable experience.


Dos Manos Staff. Flor de Maria
FLOR ACURIO ZEVALLOS
Tour guide

Hola, I am Flor, Always ready to help to you and make your visit an unforgettable experience!!!


Dos Manos I&T team
I & T Team
IT Professionals

Hello, we work in IT department and we love the work that we get to do here.

Peru News

Peruvian Restaurant Becomes First in World to Receive Ecofriendly Title

(19 September, 2017)

Ámaz, a restaurant located in the Miraflores neighborhood of Lima, has become the first restaurant...

Construction of Largest Wind Farm in Peru Underway

(19 September, 2017)

Wayra I, the largest wind farm to be constructed in Peru, is now underway according to Enel, the...

Plans Moving Along for Peruvian Coastal Train

(19 September, 2017)

A major proposal during the presidential campaign of President Pedro Pablo Kuczynski was the...

Weather Information
Click for Cuzco, Peru Forecast
Share This
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Share:
Follow us on: