• machu picchu cusco
  • montaña salkantay cusco
  • inka trail cusco
  • islas flotantes de los uros puno
  • sandboarding, paseo carros areneros peru
Menu
Destinations
Skype Online
Vrije vraag vy skype

info.dosmanos


DOS MANOS
is een reisbureau in Cusco dat sinds 2003 gespecialiseerd is in het organiseren van tours en treks. Peru staat wereldwijd bekend om zijn unieke cultuur en zijn rijke geschiedenis. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of wandeltochten naar afgelegen ruďnes, wij hebben de juiste excursie voor jou!

Wanneer je in Cusco, de oude hoofdstad van de inca’s, bent, kan je een stadsrondleiding nemen of de nabijgelegen Heilige Vallei bezoeken met haar buitengewone Inca ruďnes, traditionele markten in dorpjes zoals Pisac en Ollantaytambo en haar prachtige landschap. Treed in het voetspoor van de Inca’s naar een van de wereldwonderen en de belangrijkste toeristische trekpleister, Machu Picchu. Kies voor een alternatieve Inca Trail naar de Verloren Stad en wandel de Salkantay of de trektocht door de Lares Vallei.

Naast het feit dat we een officiële Inca Trail Operator zijn, hebben we ons ook gespecialiseerd in het organiseren van excursies naar Puno en het Titicacameer, Arequipa en de Colca Canyon, de Nazca lijnen en de jungle reservaten van Manu en Tambopata. We hebben ook veel ervaring in het organiseren van avontuurlijke excursies, zoals raften, kajakken en mountainbiken en bovendien kunnen we volledige reispakketten, inclusief vluchten en hotels, voor je samenstellen.

Peru heeft veel te bieden, gaande van het hoge Andes gebergte tot de biodiversiteit van het Amazone regenwoud en van moderne steden tot oude Inca forten. Peru is de perfecte reisbestemming voor iedereen!

Dos Manos Reisbureau en Tour Operator, Cusco, Peru


WE OPERATE IN

Check out where we operate

Arequipa
De bijnaam van Arequipa is ¨witte stad¨. Arequipa wordt omringd door spectaculaire bergen, ook door de vulkaan El Misti. De stad wordt gekenschetst door zijn vele bewonderswaardige gebouwen die gemaakt zijn van een licht gekleurd vulkanisch gesteente dat ´sillar´ heet.
Read More
Cusco
Cusco ligt op 3400 meter boven zeeniveau en wordt omringd door bergen en valleien. Het heeft 300.000 inwoners - waarvan de meeste inheems zijn- en het heeft veel moois te bieden: het uitzicht over de Andes, de beroemde Inka ruïnes en de magische ruïnes van Machu Picchu. Als de hoofdstad van het oude.
Read More
Puno / Titicacameer
Het Titicacameer is absoluut een indrukwekkende bezienswaardigheid. Als Nationaal Reservaat sinds 1978 heeft het meer dan 60 soorten vogels, meer dan 14 soorten inheemse vissen en 18 soorten amfibieën. Met zijn ligging op 3820 meter hoogte is het het hoogst bevaarbare meer ter wereld.
Read More


Top Tours in Peru
Inca Trail (4 dagen, 3 nachten) Machu Picchu
Inca Trail De Inka Trail, met Machu Picchu als eindbestemming, is de bekendste en populairste wandeling onder de toeristen. De totale wandeling is zo´n 40 kilometer lang en duurt 4 dagen, inclusief 1 dag voor het bezoek aan de ruïnes.
Book now!
Interactive Map of The Inca Trail
View our interactive map of the Inca Trail
Excursie Peru
Ausangate
Choquekirao
Cusco City Tour
Paardrijden
Paardrijden (2)
Huchuy Qosqo
Inca Trail (2 d, 1 n)
Inca Trail (4 d, 3 n)
Intiraymi
Mountainbiken in Maras
Quylloriti
River Rafting (1 d)
River Rafting (3 d, 2 n)
Heilige Vallei van de Inka´s
Spaanse Lessen
Temple of Wiracocha
Route Espiritu Pampa
Qeswachaka Brug
Treintocht naar Machu Picchu
Vilcabamba
Vrijwilligerswerk
Lima Pick Up Package
Arequipa City Tour
Colca Canyon
Lima Pick Up Package
Puno Titicaca Lake

Peru News

Alpacas Suffer from the Drastic Weather of 2016

(17 January, 2017)

The drastic weather of 2016 has caused alpacas to suffer this year. In fact, certain regions with...

Thousands to Flock to Cajamarca for Carnival

(17 January, 2017)

Each year, February marks the Carnival season in Peru. Thousands are expected to flock to the...

US to Invest in Choquequirao

(17 January, 2017)

This year, the United States plans to invest $2.67 million in Choquequirao. They want to put this...

Weather Information
Click for Cuzco, Peru Forecast
Share This
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
Share:
Follow us on: